De sidste par uger...

Torsdagstip #11: eBay fund

Det er vist ved at være længe siden at torsdagstippet har været andet end eBay fund. Ikke desto mindre køre jeg lige med endnu en omgang super billige fund.

Denne gang er det en god blanding af det ekstra pift til festen i form af læbestift, vipper og netstrømper og praktiske hverdagsting såsom sticky notes og dobbeltklæbende tape. Alle er (igen) ting jeg må indrømme at have anskaffet mig og altså ikke blot en samling tilfældige ting. Men med en samlet pris på under 50 kr., så går det nu nok.

udklip

1. Ugekalender 2. Sticky notes 3. Dobbeltklæbende tape 4. Læbestift 5. Netstrømper 6. Øjenvipper

Den dobbeltklæbende tape er forresten til et spændened DIY-projekt, jeg har gang i, som jeg selvfølgelig laver et indlæg om, når det engang er færdig. Og som altid kommer jeg også med en update på nogle af de mange eBay-køb. For kvaliteten i Kina er ikke altid helt den samme som vi forventer herhjemme. Derfor kan I også her læse om en læbestift, der ikke helt levede op til forventningerne. Modsat kan I dog her læse om nogle af de mere heldige køb.

– MissConradsen 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste par uger...