Vaniljecupcakes med karamelfrosting

A little bit of random info #2

Michelle Conradsen MissConradsen

Jeg har før lavet et sådan indlæg – hvilket 2-tallet jo sådan set viser meget godt. Og nu er det tid igen. Tid til at komme med en masse random info om mig og mit liv – lige nu.

1. Det går super godt med planterne, som jeg i sidste indlæg var ret nervøse for. Vi laver stiklinger i massevis og planter dem i gamle dåsetomatsdåser (som vi har en del af). Nu frygter jeg dog, at de ikke er så glade for vinterens manglende lys og varme.

paletblad coleus

2. Jeg har fået et studiejob. Say what!? Så udover UNI og tjenerjobbet laver jeg nu noget, jeg rent faktisk nyder. Ej pjat. Tjenerjobbet ville jeg på nuværende tidspunkt overhovedet ikke undvære, og det er også derfor, at min kalender er en smule overbooket. Men det går. For nu i hvert fald. Og man ser nogenlunde ud som på billedet nedenfor, når man får at vide, at man har fået jobbet…

Michelle Conradsen MissConradsen

3. Studiejobbet går forresten ud på at skrive produkttekster, lave nyhedsbreve, opdatere hjemmeside og alt i den dur. Så kommunikation, når det er bedst. Krydret med en masse kreativitet.

4. Og nu vi er ved det nye job: Det er den bedste undskyldning for at købe nyt tøj. For når jeg tre gange om ugen skal troppe op på et kontor blandt voksne mennesker, kan jeg jo ikke komme i hvad som helst. Så der bliver shoppet – i stor stil.

5. Jeg har svært ved de andre beboere i min opgang. Jeg ved ikke helt om det er fordi de er super larmende, at de tager VORES tøjstativ i vaskekælderen, at de roder i selvsamme kælder eller at det bare er lovbestemt, at man ikke kan lide sine ‘naboer’. Fan er jeg i hvert fald ikke.

Michelle Conradsen larmende naboer

6. Jeg er stadig ikke specielt glad for at læse 100+ sider til UNI hver evig eneste uge. Selvom det hjælper markant, at de fleste af teksterne er på dansk. Og at jeg nu rent faktisk interessere mig for fagene.

7. Jeg er nu nede på 316 annoncer på Tradono – og jeg har endda tilføjet nogle siden indlægget i maj, hvor tallet var 327. Så sig ikke at jeg ikke får solgt noget.

8. Jeg er stadig afhængig af eBay. I stor stil.

Ebay køb

9. Jeg er muligvis også afhængig af læbepomade. Den forsvinder i hvert fald alt for hurtigt.

10. Jeg sværger til de nemme morgener og påklistrer derfor kunstige vipper på hver morgen. Det ER altså bare nemmere end at stå med marscarabørsten til vipperne er både lange og perfekt adskilte.

Kunstige øjenvipper

11. Og nu vi er ved afhængigheder. Eller besættelser. Så har jeg et eller andet med lyserød, og det ærgrer mig utroligt, at det ikke længere er modefarvEN. Hvorfor skal det ændres hele tiden. Lyserødt er smukt!

d27913a47f738927e32ebb9f7697ed96-pink-love-pink-pink-pink

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljecupcakes med karamelfrosting