(Not so) fit for fight #6

10 ting man lærer af at være syg

images1

Jeg har erfaret, at det langt fra er nemt at samle inspiration til indlæg til bloggen, når man har ligget syg den sidste uge derhjemme, hvor tiden primært er brugt på at snotte og se ’Desperate Housewife’. Specielt når førstnævnte er den primære aktivitet, suk …

Dog har jeg alligevel lært en enkelt ting eller to af at ligge en uge vandret:

  1. Jeg er overhovedet ikke bedre end alle andre. Jeg troede, at jeg var tough, og at der skulle mere end en sølle influenza til at slå mig ud, men nej. Jeg må mindst være blevet ramt dobbelt så hårdt som andre! Og var så nok mindst fem gange så pylret…
  1. Jeg bliver SÅ meget mere overbærende over ting, når jeg er syg. Eller også orker jeg bare ikke at brokke mig over småting, fordi jeg har vigtigere ting at tage mig af – såsom at sørge for at snottet ikke rammer puden (og alt andet), når jeg hoster mine lunger ud. Men jeg tror nu, at min kæreste er godt tilfreds.
  1. Jeg kan gå EN HEL DAG med flad mave og uden foodbaby – måske primært fordi det eneste jeg kunne få ned var et par mundfulde yoghurt og lidt pasta.
  1. Når man pludselig kan spise igen (eller i det hele taget får lyst til en bestemt slags mad), er det et MIRAKEL! Og foodbabyen vender stærkt tilbage.
  1. Når jeg får sat noget i hovedet, er det IKKE sjovt, hvis det pludselig ikke er en mulighed. Som for eksempel (sådan helt hypotetisk), hvis jeg gerne ville se ”She’s the man”, fordi det plejer jeg når jeg er syg(!), og den så ikke er at finde nogen steder! Det var ikke kønt …
  1. Bade er totalt overvurderet. I know, pretty nasty!
  1. Der findes utroligt mange slags medicin, der efter sigende skulle hjælpe mod feber, hoste, hovedpine, muskelsmerter, you name it … Det gør de ikke – overhovedet! Eller også er jeg bare immun?
  1. Jeg er UTROLIG dårlig til at underholde mig selv i mere end fem minutter. Men det vidste jeg vel egentlig godt i forvejen? Influenzaugen var dødsdømt på forhånd… Thank god for en yderst tålmodig kæreste og en fantastisk serie.
  1. Det er muligt at gennembløde sin t-shirt (eller kærestens var det vist) i sved TO GANGE på en nat på trods af et soveværelse på kun 15 grader(!). Jeg tror min krop må have været fejlkoordineret eller sådan noget?
  1. Det er muligt at opholde sig indenfor i så lang tid, at den friske luft udenfor er som en helt ny verden. Den samme ’født på ny’-oplevelse gør sig gældende, når man første gang skal gå længere end fra sofaen til toilettet …

Har I noget, I kan tilføje til listen?

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Not so) fit for fight #6