Sunay quotes about birthday

A little bit of random info

2017-05-14-09-47-22

Nu har der været en del kageindlæg – ja hver lørdag – og en del indlæg om eBay, overboer og alt muligt andet. Så nu tænkte jeg, at det var tid til en lille update. En update der indeholder en hel masse random info om mig og mit liv som det er lige nu… Selvfølgelig suppleret med billeder!

1. Vi har købt en ny plante, der efter sigende skulle kunne tåle masser af lys og masser af vand. Perfekt til vores vindueskarm. Så må tiden jo vise hvordan det går…

2017-05-15-11-44-35

2. Og nu vi er ved planter, så har jeg formået at slå en kaktus ihjel. EN KAKTUS! Planter er ikke noget for os mig!

3. Vi har 48 dåsetomater på lager. Man ved jo aldrig hvornår man får brug for dem…

2017-05-09-19-41-22

4. Sagde jeg 48? Det var før Kiwi havde 50%. Vi er nu oppe på 74 dåsetomater.

5. Og alt muligt andet tæller lageret også. Pasta. Havregryn. Salsa. Mayo. Becel. Lasagne. Skal jeg fortsætte?

6. Jeg hader at tage opvasken. Som i: Jeg undgår den. Vi tager den derfor heller ikke hver dag, og det passer så næsten altid helt tilfældigt planlagt med at opvasken skal tages, når jeg skal i bad. Ærgerligt 😉

7. Jeg har 327 annoncer på Tradono – så ikke sig, at jeg ikke rydder ud i mine ting (og min mors..)

8. Til gengæld køber jeg også en masse nyt. Jeg tror jeg er blevet afhængig af eBay.

2017-04-24-18-03-18

9. Det samme gælder sticky notes. De er OVERALT i lejligheden !

10. Jeg er feminist. I hvert fald en gang imellem. Når vi taler ligeløn og at kvinder kan gøre lige hvad de vil. Snakker vi barsel, kønskvoter og at mænd pludselig ikke skal holde døren for én længere, så står jeg af.

2017-03-08-10-56-05

11. Ovenstående blev pludselig meget alvorligt. Så jeg fortæller lige i stedet, at jeg snart er færdig med min bachelor i statskundskab. Som i lige om en måneds tid. Dette punkt burde faktisk stå øverst. Og være det eneste på listen. Det er SÅ vigtigt 😀

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

  • Hi there friends, its wonderful paragraph on the topic of teachingand entirely explained, keep it up
    all the time.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunay quotes about birthday