A little bit of random info #2

På den røde løber med Infernal

Hvis I læste dette indlæg for nogle uger siden, så ved I, at jeg i onsdags var til intim koncert med Infernal. Og det var intet mindre end fantastisk! Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg i den grad er fan af dem, og jeg har da også tidligere hørt dem live til diverse festivaller. Senest i sommers til Thy Rock. Og det er fedt!

Infernal intimkoncert Michelle Conradsen

Denne gang var det dog en helt anden oplevelse. Tempoet var skruet gevaldigt ned, og flere af sangene havde fået et mere jazzet og roligt touch, end det man er vant til. Derudover var koncerten krydret med pauser, hvor Infernal svarede på diverse mere eller mindre pinlige spørgsmål fra publikum. Det var godt! Ja selv tvivlere måtte indrømme, at det nu havde været en ret god koncert.

Men, men, men… Pointen med det her overdrevent positive indlæg var sådan set at fortælle, at jeg nu også er indehaver af deres autografer OG et billede sammen med dem. Og jeg må jo nok erkende, at at der gik en lille smule teenagefan i mig, da jeg fik den mulighed. Noget der ikke er sket siden ham der Razz var med i MGP – og det er jo ved at være en del år siden…

Og I skal selvfølgelig ikke snydes for det fantastiske *host, host* billede:

Infernal og Michelle Conradsen

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little bit of random info #2