Sunday quotes about music

Jeg har sommerferie!..

65baf3c9-8ad9-409f-93ac-4697e5ef2cc6

… Det var sådan set bare lige det, jeg ville bekendtgøre med dette indlæg. Alle eksamener er overståede og nu er der bare tilbage at vente på resultaterne. Men derfor kan man jo sagtens more sig i mellemtiden – og det vil jeg bestemt gøre! Jeg vil nyde hvert et minut af den super velfortjente sommerferie, som jeg inderligt har ventet på siden den dag for knap et halvt år siden, hvor jeg første gang blev præsenteret for dette semesters fag. Puuuuhaa.. Ikke nogle jeg ligefrem så frem til. 

Og så vil jeg da også smutte på 14 dages ferie med mine forældre og måske også en enkelt lille én med min kæreste. Og så vil jeg forhåbentlig skulle bruge sommerferien på at pakke mit værelse ned og flytte sammen med min kæreste her i Aarhus – forhåbentlig! Nu må vi se… Men ferien er der da, og den skal nydes!

Så god sommer til jer alle !

Og lige endnu en GIF, der viser mit humør i øjeblikket:

giphy (1)

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about music