Torsdagstip #13: Få styr på lakkerne

Postkort fra Tyrkiet – igen i år

Nu er det efterhånden ved at være et par uger siden, vi kom hjem fra ferie. Men det er vist også cirka den tid, det tager for et postkort at komme frem. Så det passer nu meget godt… Denne gang gik turen til Tyrkiet, nærmere bestemt danskernes yndlingsdestination: Alanya.

page1

Først og fremmest kan jeg fortælle at jeg allerede savner varmen – og den billige mad(!). For selvom solen nu og da titter frem her i Aarhus, så er det bare ikke helt det samme, som 38 grader og konstant solskin. Vi brugte da også igen i år en del tid på at nyde solen – når vi altså ikke blev nødt til at krybe i skyggen, fordi huden nærmere blev rød end brun. Åh ja, livet som danskerbleg.

Og så har vi shoppet – selvfølgelig. Én af mine yndlingsbeskæftigelser. Og hr. kærester var heldigvis nem at overtale. Så det blev både til ture på det lokale marked og massiv shopping i de mange rigtige butikker i byens centrum. And guess what: Hr. kæreste, der altid påstår, at han absolut intet mangler, endte med at købe mere tøj end jeg. Igen!

Og nu vi er ved shoppingen, så blev det også til en tur i et stort tyrkisk byggemarked. Jep, du læste rigtigt. Vi havde hørt det skulle være rigtig billigt i forhold til herhjemme, så det skulle prøves. Jovist at vi ikke ligefrem manglede hverken rør, nyt toilet eller elektriske haveapparater, men det var nu sjovt alligevel. Og vi endte da også med at købe nogle billige bøtter, en masse pakketape og et af de hersens smarte målebånd i stål, der kan låses fast. Sidstnævnte blev dog taget i tolden, da vi i vores frygt for overvægt havde pakket de fleste af vores indkøb i håndbagagen. Ups.

Og så var det vist den ferie. Ingen vilde ture. Bare afslapning, shopping og så selvfølgelig indtagelse af en masse lækker mad. Alt sammen dokumenteret med en MASSE billeder. Og i år havde vi investeret i en selfie-stang, så vi gik all in som turister.

page4

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip #13: Få styr på lakkerne