Byen vi elsker at hade

New in: Februar

Udklip

1. Øjenbrynsblyant 2. Bluse 3. Eyeliner 4. Jeans 5. Nederdel 6. Nattøj

Denne gang har indkøbende stået på en del mere dystre farver end de lyserøde indkøb, jeg gjorde i januar. Yndlingskøbet er klart den imiterede ruskindsnederdel, der kan bruges til alle lejligheder. Til hverdagsbug er den især fin sammen med trøjen fra Gina Tricot, jeg i januar købte i lyserød. Den trøje kan i det hele taget bruges til alt, og det er også derfor, den nu også er købt i mørkeblå. Og så har jeg langt om længe fundet et par sorte jeans, der sidder godt – kan det blive bedre! Nattøjet købte jeg, da H&M kørte med 25% og fri fragt på en valgfri vare, da jeg i forvejen har det i sort og synes, det er super lækkert at sove i – især for en frossenpind som mig. Og så har jeg som altid købt et par ting i Matas …

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byen vi elsker at hade