En tur ved Egå Marina

Torsdagstip #10: eBay fund

Så er det vist tid til at vise jer nogle af alle mine eBaykøb igen. For som jeg tidligere har nævnt, så har jeg shoppet en del på eBay. Jeg kan simpelthen bare ikke lade være, og det har nok efterhånden også udviklet sig til en dårlig vane. For når jeg keder mig, ja så er det bare at taste et ‘e’ i søgefeltet, og så bugner det frem med alverdens spændende ting og sager på eBay. Er det en ekstra lang dag, ja så har det samme effekt med H&M og Nelly.com. Jeg må virkelig sørge for at holde mig igang… På den anden side, så manglede jeg faktisk et målebånd. Så én af tingene kan i hvert fald legitimeres. De andre ting var måske ikke sååå nødvendige. Men altså, når jeg ser et godt tilbud, så er det altså svært at lade være.. .

Igen, igen holder jeg mig under 80 kr. Tolden vil jeg jo gerne slippe for, for ellers er det jo pludselig ikke så billigt mere. Og denne gang er nok den billigste hidtil. Ingen af tingene har kostet mere end – og hold nu fast – 13 kr. Så det er altså ikke opsparingen, du behøver at tære på, hvis du er interesseret i et par af nedenstående ting:

udklip

1. Nylonstrømper 2. Øreringe 3. Nøglering 4. Trusser 5. Målebånd 6. Blomsterfrø

Og hvis du er interesseret i at vide lidt mere om tingene, ja så laver jeg selvfølgelig et opfølgende indlæg – når jeg engang har modtaget tingene 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur ved Egå Marina