Danmarkstur i billeder #3

Ebay køb: Do or don’t #3

Nu er det vist ved igen at være tid til at komme med en update på nogle af mine mange eBay køb. De er væltet ind af døren de sidste par uger, og jeg er nu efterhånden ved at have modtaget de fleste af mine bestillinger. Dette indlæg bliver en overvejende ‘do’, så hvis du frygter nye indkøb, så skal du ikke læse videre 😉

Først og fremmest har jeg modtaget mit fugle-nøglehus, som simpelthen er det sødeste – også i virkeligheden. Jeg erfarede dog efter nogle uger ved et høj bump klokken 5 om morgenen, at det dobbeltklæbende tape bagpå IKKE er det bedste i verden. Meen, der er også lavet et hul til at skrue det op, så ingen problem der. Huset er en perfekt størrelse og fuglen er nem at sætte på plads, når man har brugt nøglerne. Så det kan klart anbefales!

page

For at nævne noget helt andet, har jeg også modtaget de øreringe, jeg bestilte. Nogle sorte, helt enkle cirkler. Jeg forestillede mig dem faktisk en smule anderledes end de ser ud i virkeligheden, men det er vist mere bare mig, for de lever ganske godt op til beskrivelsen på ebay. Det er dog ikke lige min stil. Men de var fantastisk billige, så det går nok. Og hvis det er ens stil, ja så er det faktisk et ganske godt køb.

page1

Og så skal jeg vist i gang med at afprøve mine mange køb, så resten også kan blive vurderet…

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarkstur i billeder #3