Update på overboerne

eBay køb: Do or don’t #2

Som tidligere nævnt er alle mine mange eBay køb begyndt at komme. Og som lovet vil jeg skrive et par ord om kvaliteten, om det lever op til billederne, osv. Sidst levede lip glossen jo eksempelvis ikke helt op til forventningerne – eller billederne for den sags skyld.

Denne gang er det dog gået lidt bedre. Jeg har modtaget en hel bunke ting, men tillader mig at starte med de kunstige øjenvipper og neglebåndsfjernerne.

2017-06-02-11-54-171

Den allerførste ting jeg bestilte var en pakke med falske øjenvipper, og den er nu endelig nået frem. Og jeg har da også testet dem. Jeg blev en smule overrasket over, at vipperne sad på en tyk snor i stedet for en lidt stivere kant, som de plejer. Men det gør dem bestemt ikke dårligere. Faktisk generer de mindre end mine andre øjenvipper plejer at gøre. Så det er win. Og de kan sagtens genbruges, selvom de er en smule mere skrøbelige end dem, man køber i Matas.

Eneste ulempe var sådan set, at to af vipperne er blevet en smule ødelagt i transporten. Men med ti par til under 10kr., så går det nok. Så dem vil jeg klart anbefale, hvis man er på udkig efter nogle mere naturlige kunstige vipper.

page4

Derudover har jeg modtaget intet mindre end ti styks neglebåndsfjernere. Ja det var simpelthen næsten billigere at købe mange end det var at købe bare én. Nu har jeg kun testet dem en enkelt gang. Men de fungere ganske udemærket. Specielt prisen taget i betragtning. Det kan selvfølgelig være, at de bliver sløve efter nogle gange – men det må tiden vise. Og så har jeg jo ti, der tilsammen har kostet mindre end én ville gøre herhjemme. Og hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det som bekendt at sparre penge 😉

page2

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på overboerne