En tur til KBH

New in: Maj

Udklip

1. Tørshampoo 2. Øjenvipper TREND 3. Øjenbrynsfarve 4. Kjole 5. Kjole  6. Kjole specialbutik KBH 7. Træningsshorts 8. Taske kræmmermarked

Igen, igen, igen er der (selvfølgelig) blevet købt en smule ind. Det startede ud med indkøb fra Matas, hvoriblandt der var et helt nyt køb: Øjenbrynsfarve. Og jeg må sige: jeg er fan! Jeg er en af dem, der synes, at der er både alt for dyrt og tidskrævende at gå til frisøren for at få farvet bryn i forhold til, hvor få uger farven egentlig holder. Så jeg googlede lidt og spurgte mig frem i Matas, og jeg er ganske godt tilfreds med resultatet af mit hjemmefarveri. Så det kan klart anbefales. Og så har jeg som altid købt lidt (for meget) tøj. Denne måned var det (åbenbart) især kjoler, jeg var vild med. Det blev i hvert fald til hele tre styks. Jeg vil dog til mit forsvar sige (hvis det altså skulle hænde, at jeg blev nødt til at ty til det), at ingen af kjolerne har kostet mere end lige over 100 kroner – så det går vist lige. Og sidst men ikke mindst, har jeg købt (hvad jeg synes er) verdens mest nuttede taske! Jeg fandt den på et kræmmermarked og kunne simpelthen ikke stå for den. Og det hjalp selvfølgelig ikke på det, at den kun kostede 30 kroner! Der gik ikke mange minutter før den var købt… Så alt i alt en masse gode køb til billige penge! Og som bonusinfo (til dem der endnu ikke har opdaget det), så har butikken TREND ophørsudsalg, så der er 40% på ALT! Jeg fik kunstige øjenvipper til kun 18 kroner! Så hvis man er til smykker, tasker, sko, eller andre accessoires, så tag et smut forbi 😉

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til KBH