Er flere afgifter løsningen?

New in: April

Udklip

1. Jakke 2. Halstørklæde 3. Træningstop 4. Bikinitrusser 5. Sandaler 6. Sneakers

Allerførst har jeg købt den lækre jakke (ligesom de fleste andre unge piger, har jeg erfaret), som er perfekt, når der bliver lidt varmere sammen med det rosafarvede halstørklæde fra Pieces, som jeg til under halv pris altså ikke kunne stå for. Og så skulle jeg selvfølgelig have et par sko, der passede perfekt i farven til jakken – og det gør det bestemt ikke værre, at de er drysset til med glimmer. Rigtig tøsede og lige mig! Det samme er sandalerne i rosa (med guldglimmertråde i hælen), som jeg simpelthen bare måtte eje. Og når man har fået lidt penge tilbage i skat (jeup, jeg var en af de heldige), så kan man jo godt tillade sig at bruge lidt ekstra. Og det har jeg så gjort! For udover alle de lækre ting på billedet fandt jeg også et par sorte trekvartlange tights i H&M til træning, som jeg havde ledt længe efter – og så endda til halv pris! Og så en sort sports-BH (også fra H&M), der dog kun kan fås i butikkerne, men som er fantastisk til os, der ikke har brug for ultra meget støtte. Og så et par røde bloklys til at pynte hjemme på værelset.

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er flere afgifter løsningen?