Er det jul nu?

(Ingen) Black Friday – endnu engang !

black-friday-written-blackboard-61462380

Så er det i dag butikkerne og samtlige netshops adopterer den amerikanske tradition og går amok med tilbud. It’s Black Friday. Og jeg skal arbejde – endnu engang. Med et job, der har brug for mig, når alle andre har brug for os, (for eksempel når de har fri og invaderer byens butikker), står jeg troligt klar i de skridsikre sko og forklædet, når kalenderen (og butikkerne) skriver ‘Black Friday’. Tempoet er skruet op, når gæsterne vælter ind, og jeg vil ihærdigt prøve at skrue op for det falske smil og lade være med at tænke på, at jeg igen igen går glip af kjoler til halv pris, 25% på alt makeup og stiletter, der mest af alt ligner et røverkøb. Min indre shoppaholic er IKKE glad, det må jeg ærligt indrømme. Det er jo ikke fordi, jeg mangler noget – tværtimod – men det kunne jeg jo komme til, når et sæt fint glitrende undertøj pludselig lå der foran mig til HALV PRIS! Fik jeg sagt, at jeg har en stor svaghed for glitter – og undertøj. Jeg mener, what’s not to like! Men nej, jeg må undvære både undertøjet og glitteren – i hvert fald nyt af det – for igen i år tjener jeg penge i stedet for at bruge dem, og når alt kommer til alt er det nu meget godt. Jeg tror i hvert fald mit kære mastercard priser sig lykkelig. Og så må jeg jo snige mig til gode tilbud en anden gang …

– MissConradsen

1 kommentar

  • hello!,I like your writing very much! share we keep
    up a correspondence extra about your post on AOL? I need an expert on this house to unravel
    my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det jul nu?