Lækkert restaurantbesøg og årsdag

Endnu en milepæl – Indlæg nr. 200!

Ja, selvom jeg den anden dag præsenterede min helt nye kategori – Sweet homemades – hvor jeg lovede, at der jævnligt ville komme lækre opskrifter på kage, så springer jeg over denne lørdag. Jeg ved det, en total skuffelse 😉  Men jeg bliver simpelthen nødt til at nævne, at dette er mit indlæg nummer 200! OG at der faktisk også sådan cirka er gået et år siden jeg startede med at blogge som plusblogger. Okay et år og 11 dage, men hvem tæller?

Og på dette år er der da også sket et par ændringer her på bloggen. Jeg er jo efterhåneden stoppet med fitnessindlæggene, hvilket jeg nok må indrømme hænger sammen med det faktum, at jeg heller ikke rigtigt betræder fitnesscenterets bonede gulve længere. Jeg betaler dog stadig til det i dyre domme hver evig eneste måned, så det tæller vel også?… Men som opvejning til de manglende fitnessindlæg har jeg som sagt i stedet oprettet kateorien ‘sweet homemades’, hvilket jeg godt kan se måske virker en smule paradoksalt. Men anyway, det er alligevel ærgerligt nok ikke de indlæg, I læser mest. Nej, det er faktsik dem, der handler om mit liv. Og det kan jeg vel egentlig kun være glad for.

Men I kan jo selv se med herunder, hvilke tre indlæg der har været de mest populære siden indlæg nummer 100 var på bloggen:

3. Det tredje mest læste indlæg var ét jeg for ganske nylig lagde op, nemlig det om min kærestes og min indflytterfests-fødselsdag. Det handlede om alt fra borddækningen inden festen til tømmermændsmaden dagen derpå. Hvis I ikke fik det læst, kan I jo kigge med her:

Party with friends: Indflytterfest og fødselsdag

page

 

2. På andenpladsen er indlægget med billeder fra mit (og min kærestes) nye hjem. Alle ELSKER åbenbart boligindretning – det virker i hvert fald sådan. Og der var også et par stykker der kommenterede, som altså hverken var svigermor eller noget nær, men derimod andre bloggere. Så måske der kommer et par indlæg mere i den dur 😉

Mit nye hjem!

page

 

1. Og på førstepladsen som der allermest læste er mit indlæg fra min kærestes og min tur til Tyskland. At det nok ikke var så meget selve tysklandsdelen, men nærmere det faktum, at overskriften indeholdte en smule clickbait og overdramatisering, ja det kan nok godt være. Men det får da åbenbart læsere…

Stoppet af politiet!

page1

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert restaurantbesøg og årsdag