Sunday quotes about hygge

Ingen julegaver i år…

no-gifts

Sidste år skrev jeg et indlæg om, hvorvidt de ønskelister vi hver evig eneste jul bikser sammen i virkeligheden bare er bestillingslister. Det var lavet på baggrund af de evige diskussioner, der opstår i min familie, når julen nærmer sig. I kender det vel selv: Folk begynder rimelig hurtigt at spørge efter nogle ønsker, og hvis I er bare en smule lige som jeg, ja så har i nogle helt konkrete ting i tankerne. Nogle gange måske lidt for konkrete. Men det er nu engang det, I ønsker jer. Det modsatte problem opstår så, når der pludselig ikke er flere ønsker tilbage på listen, fordi mor, far eller kæreste allerede har købt det hele. Og så er det, at gaveræset går hen og bliver knap så sjovt. Det er der i hvert fald dele af min familie, der synes.

Så i år har vi taget konsekvensen: Ingen julegaver!

Dette gælder dog (heldigvvis) ikke hele vejen rundt. Det gælder for herren, der evig altid gør julegaverne til et problem, og for min gamle bedstemor, der som nogle og 90-årig ikke længere kan holde til at rende rundt efter gaver. Så det er sådan det er. Jeg synes dog personligt, at det er ærgerligt. Jeg ved udmærket, at det ikke er gaverne julen handler om, men det er nu engang hyggeligt at sidde samlet ved stuebordet juleaften og guffe konfekt og åbne gaver. Og ja, man kan nok som oftest regne ud, hvad det er man får, men det gør det nu ikke mindre hyggeligt. Og det fjerner bestemt heller ikke glæden ved at give andre en gave, som de virkelig har ønsket sig.

Så jeg holder fast i gaverne! Og det er min mor og bonusfar heldigvis også med på. Det er nu altså en tradition – og en hyggelg en af slagsen!

 

– MissConradsen 
Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about hygge