Sunday quotes about vacations

New in: Juni

Udklip

1. Øjenvippper 2. Eyeliner (udgået) 3. Top 4. Kjole 5. Stiletter (Føtex) 6. Serum

 

Kender I det, når noget makeup (eller creme, neglelak eller lignende) man er utrolig glad for udgår? Jeg fik en mindre krise, da det skete for min absolut yndlings eyeliner (sort med glimmer – den er jo perfekt)! Men, men, men… Jeg fandt en hjemmeside, der stadig lige havde nogle stykker tilbage – så jeg bestilte seks! De holder forhåbentlig et stykke tid. Og så har jeg bestilt endnu en øjenvippe/bryn serum hjem, og jeg må til de skeptiske sige: Den virker faktisk. Efter at have tabt mange af mine vipper var jeg desperat efter at få dem igen (jeg mener, det var jo en katastrofe!!!). Så jeg prøvede først Mavalas fra matas og derefter denne – og de virker begge ganske udmærket! Og så er prisen endda også til at overkomme. Så har jeg købt lidt nye øjenvipper – for selvom mine egne er på vej tilbage, så trækker den ekstra tid under dynen altså mere end den tid jeg skal bruge på mascara. Og så har jeg selvfølgelig investeret i lidt nyt til garderoben – alt sammen til en helt igennem overkommelig pris! Ja stiletterne er endda fra Føtex(!). Så jeg må hermed konkludere, at det ikke er shoppevanerne, der plyndrer pengepungen, men derimod erkende, at det er mit madglade hjerte, der fører til lidt for mange restaurantbesøg og en lidt for tom konto…

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about vacations