Aarhus vs. Randers

New in: Marts

Udklip

1. Hoptimist 2. Bluse Vero Moda 3. Lignende eyeliner 4. Håndcreme 5. Body butter 6. Bluse

Indkøbene i marts bærer især præg af, at MIN EYELINER ER UDGÅET! Så da jeg endelig fandt nogle sørgelige rester af den i en lille bitte Matas, ja, så skulle der også købes et mindre lager – så mangler jeg heldigvis ikke foreløbig. Håndcremen fra Body Shop købte jeg, da de havde medlemsdage, så den lille body butter fik jeg gratis med, lækkert! Og det er helt gratis at være medlem 😉 Den lyserøde Hoptimist i træ har jeg længe gået og sukket efter, og så pludselig havde de den super billigt i fakta – så kan man jo ikke andet end at slå til. Og så passer den jo perfekt i farven til den lyserøde Lyngbyvase, jeg fik i julegave. Og sidst men ikke mindst så har jeg ’selvfølgelig’ købt et par bluser – dem kan man jo altid bruge.

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus vs. Randers