Indlæg nr. 300!

eBay køb: Do or don’t #1

2017-05-17-16-23-31

Nu er jeg begyndt at modtage nogle af alle de mange ting, jeg har fundet på eBay. Og vi må jo nok alle indse, at det ikke er altid, at internettets billeder ligner det man modtager, når man bestiller fra Kina (eller andre asiatiske, billigtproducerende lande). Så jeg vil dokumentere de ting jeg har fået, så I ikke begår samme fejl som mig – eller så I kan få inspiration til at købe de ting, der sidder lige i skabet.

Første ting jeg har modtaget er en lip gloss. Og først må jeg sige: Farven ligner OVERHOVEDET ikke billedet. Den er langt mere neon, og står overhovedet ikke godt til mine farver. Så pas på med det.

Til gengæld er den VIRKELIG long lasting, som den lover. Vand kunne ikke engang få den af – der måtte makeupfjerner til.

Den matte farve, som den lover, har den også. Og den er ikke ligefrem sticky, så det er godt. Dog er den en smule svær at fordele jævnt på læberne. Men hvis du mangler en lip cream, der kan holde hele dagen, så er den sagen. Dog er det lidt gambling med farven.. Men til en pris på 7 kr., ja så går det jo nok.

page1

Og jeg kan da egentlig godt se, at de ligner hinanden meget godt på disse to billeder. Men et eller andet sker, når man smører det på læberne. Det bliver neon!

2017-05-17-16-21-05

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr. 300!