Den allerbedste dag: Kagens Dag!

Indlæg nr. 300!

giphy-2

Bloggen er nu 1,5 år gammel. Sådan cirka. Og dette er indlæg nummer 300! Det er ikke så mange indlæg om ugen, som det har været,men jeg har haft ekstra travlt med studierne dette semester. Det er jo det sidste på bacheloren.

Da jeg nåede indlæg nummer 200, havde jeg  lige oprettet en ny kategori her på bloggen: Sweet homemades. Og den kører stadig i bedste velgående. Hver lørdag kommer der en ny lækker kage på bloggen – oftest snasket, syndig og overhovedet ikke særlig sund. Men hvad betyder det også?

Denne gang er der også oprettet en ny kategori: Torsdagstips, hvor jeg om torsdagen tipper om alt fra ebay-køb til serieanbefalinger. En kategori jeg har planer om at køre videre i lang tid fremover – for hvem elsker ikke nogle gode tips. Det er dog ikke dem, I læser mest. Det er denne gang som noget nyt et af mine kageindlæg, der ligger som nummer ét. Og det er jo ikke dårligt. De to andre mest læste, kan I se herunder, for som altid kommer her de tre indlæg, der har været mest populære siden sidst:

3. Det tredje mest læste indlæg er et af mine indlæg om voldtægt, og at kun et ja betyder ja toppet med endnu en gang brok over, hvor svært det er at dømme en voldtægtsforbryder. Jeg kan jo kun gisne om, hvorfor dette er det mest læste, men noget siger mig, at det er fordi, der er en del derude, der finder problemstillingen lige så vigtig som jeg. Det håber jeg i hvert fald.

Man kan ikke voldtage en upåvirket – åbenbart!

silence-is-not-consent-yes-mean-yes-no-rape

2. På andenpladsen er et mere personligt indlæg, nemlig ét der beskriver min nytårsaften. Noget overraskende faktisk. Men der var også et indlæg der indeholdte det hele: Mad, borddækning og outfit og masser af billeder.

Min nytårsaften

page1

1. Og på førstepladsen som det mest læste indlæg ligger et af kageindlæggene som sagt. Endda et af dem med den allermest snaskede kage. Se det er noget der passer mig. Jeg tager det som et tegn og fortsætter med at kaste kageindlæg i hovedet på jer hver lørdag.

Choko-karamel tærte med Oreo bund

page

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den allerbedste dag: Kagens Dag!