Sunday quotes about being different

Indlæg nr. 100!

Som overskriften så fint fortæller, så er dette mit indlæg nummer 100! Det svarer til cirka 4 indlæg om ugen i et halvt år – og det synes jeg nu selv er meget godt. Der er jo selvfølgelig mine faste ‘sunday quotes‘, men derudover er det en blandet landhandel, der er blevet lagt op, heriblandt fitness indlæg, oplevelser fra min hverdag og mine holdninger til alverdens ting. Simpelthen alt hvad der strejfer mine tanker. Og det vil jeg selvfølgelig blive ved med.

Det har været sjovt (og meget lærerigt) at følge med i antallet af læsere, som er steget i takt med antallet af indlæg, men det har også været spændende at se, hvilke indlæg der har været populære – og hvilke der har skabt knap så meget interesse. Hvis I skulle have misset et enkelt eller to, så får I da lige de tre mest populære herunder:

 

3. Det tredje mest læste indlæg viste sig at være dét med billederne fra min tur i det vestjyske. Noget jeg selv er en smule overrasket over. Men I kan åbenbart lide at læse om mine ture rundt i det danske land, for også min tur i Ebeltoft gav en del sidevisninger.

http://missconradsen.bloggersdelight.dk/en-tur-i-det-vestjyske/

2016-03-23 13.40.48

2.  På andenpladsen kommer et af mine nyere indlæg; indlægget om Aarhus byråd, hvor jeg beskriver min oplevelse efter at have overværet et byrådsmøde. Et indlæg der endte med at skabe en smule opmærksomhed efter at være blevet bragt i Stiften.

http://missconradsen.bloggersdelight.dk/byraadsmoede-serioesitet-som-en-gymnasieklasse/

unruly-music-classroom-cartoon

 

1. Og på førstepladsen, som mest læste: Scorereplikker! Et indlæg hvor jeg tilføjede en hel bunke scorereplikker: Nogle traditionelle, nogle sjove og andre helt uden for kategori. Og det undre mig egentlig heller ikke, at det er det mest populære, for det er præcis sådan noget, jeg selv ville klikke ind på …

http://missconradsen.bloggersdelight.dk/scorereplikker/

2a940f69218d6bf3dca7b17a78ad8cafe3dd2a717f9fc321e117d58c640ee512

 

– MissConradsen

 

Hvis I vil læse endnu flere indlæg, så følg mig gerne på Facebook: HER

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about being different