Sunday quotes about dreams

Den allerbedste dag: Kagens Dag!

page2

En smule forsinket, da det blev afholdt sidste tirsdag. Kagens Dag vel at mærke. Men om jeg så havde dokumenteret det et par timer efter havde det været for sent i forhold til en deltagelse. Men om ikke andet, så kan I få inspiration til næste år. Og ellers bare savle over billederne af det lækre kage.

Og en ting er i hvert fald sikkert for mig vedkommende, kan jeg fortælle: Jeg skal afsted igen næste år!

Man skal dog være i god tid med biletterne. Vi stod udenfor en af de bagere der solgte dem et par minutter efter billetsalget gik igang, og vi nåede ikke at få billetter (vi kørte dog til en af de knap så centrale bagere og købte billetterne der – bare et tip til næste år). Som I kan se nedenunder var det ikke kun til billetsalget, men også da vi skulle ind, der var kø – masser af kø!

page1

Men nu til sagen: Der var lavet en kæmpe hestesko af borde linet op og en masse siddepladser, og så var der ellers fyldt op med alverdens kager. Og så gik man ellers rundt og fik fyldt på sin tallerken af de mange bagere og konditorer. Tre styks pr. gang. Fint system. For man kunne jo bare gå op og tage igen. Og igen. Og igen. Og det gjorde vi så. Min kæreste og jeg. Indtil vi havde spist 12. Så måtte vi give op. Både fordi vores maver var fyldte, og fordi det var tid til næste hold kageglade folk.

Men som sagt tager jeg gerne en for holdet igen næste år. Og det går jo til et godt formål. Ja altså Børnecancerfonden – ikke min kageglade sjæl.

page4

– MissConradsen 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER, jeg lover at der kommer meget mere kage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about dreams