Sunday quotes på dansk

Endelig overstået! Eksamensprocessen fortalt med gifs

happy-dance

Med overskriften mener jeg selvfølgelig dette semesters eksamener, og følelsen efter var nok meget lig den ovenover. Flere af jer har med garanti også siddet og knoklet løs hele januar og kender følelsen af ENDELIG at være færdig. For det har IKKE været for sjov. Julen blev, som I måske har læst brugt på en lille bitte KÆMPE gruppeopgave, mens januar måned er gået med at terpe til den længe frygtede mundtlige eksamen – uden hjælpemidler! – kun afbrudt af en tredje eksamen i form af en fire-dages eksamen. Og den omtalte mundtlige eksamen var den sidste, som jeg nu lettet og godt tilfreds kan sige, at jeg har overstået. Mundtlige eksamener har nemlig aldrig været mig. De har altid været forbundet med rystende nervøsitet, svedige håndflader og total forvirring. Og det var præcis lige sådan denne gang. I hvert fald om morgenen og mens jeg ventede på at komme op til eksamen – man vidste jo ikke hvad der ventede. Det var frygteligt.

nervous-gif

Men overraskende nok, så faldt der ro på, da jeg først havde trukket mit spørgsmål og skulle præstere. Så det var jo ganske fint, og jeg er godt tilfreds. Og lettet!

tightfineangelwingmussel

Men nu er det overstået! Så er der bare endnu et semester at se frem til. Det sidste semester – i hvert fald på bacheloren! Så dét bliver spændende. Jeg kan alt for tydeligt mærke, hvordan jeg kommer tættere og tættere på det tidspunkt i livet, hvor mine valg VIRKELIG gælder. Selvfølgelig kan man altid vælge en anden retning, selvom man har valg én. Men det er nu bare nemmere at vælge rigtigt i første omgang. Så det håber jeg jo selvfølgelig jeg gør, når jeg om ikke så længe skal til at søge ind på en kandidat.

giphy

Men indtil da, står den på hele FIRE dages ‘ferie’ og så skolestart igen mandag. Og så står den på bachelor projekt. Så hvis jeg er en smule fraværende det næste halve år, så er det bare fordi, jeg er i gang med en lille bitte eksamensopgave 😉 Just kidding; så let kan jeg ikke slippe bloggen.

tenor

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

 • Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to
  get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance.
  I must say you have done a superb job with this.
  Additionally, the blog loads super fast for me on Safari.
  Excellent Blog!

  My blog post: Jbo Vietnam

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes på dansk