Mærkelige ting jeg har gemt...

Så kom dagen…

giphy

Så er dagen kommet hvor min kæreste skal være ude af sin lejlighed, og vi flytter ind hos mine forældre i det store hus i den lille by. Lejligheden er ryddet og gjort ren og nøglerne er afleveret. Så den sidste uges hårde arbejde med at pakke ned, rydde op, pakke mere ned, gøre rent og alt det der nu skal til, når man flytter, er overstået. Og hvad så nu? Jo, nu når hr. kæreste er hjemløs de næste 14-dages tid indtil vi overtager den nye lejlighed, så tager vi da lige en uge sydpå – hvad ellers? Så det bliver skøøønt med lidt afslapning inden vi skal igang med anden runde: Nedpakning af mit værelse! Ja, jeg tænker såmænd det kommer til at tage noget nær samme tid som at pakke hele kærestens lejlighed ned, ups. Sådan er det når man lider lidt af en samlermani. Men vi slipper da heldigvis for rengøringen, sådan da…

Men indtil vi er hjemme igen vil bloggen nok være en smule stille – for nu vil jeg koble FULDSTÆNDIG fra!

På gensyn 😉

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærkelige ting jeg har gemt...