10 ting man lærer af at være syg

Find retskrivningsordbogen frem!

Punctuation-saves-lives

Hvis I har læst min introtekst her på bloggen (her), så ved I også, at jeg er selverklæret grammar-nazi, når det kommer til både kommaer og stavning. Og nu da jeg har lært min fjende nummer et at kende (jaja, SÅ perfekt er jeg heller ikke), synes jeg, at det er på tide med et indlæg, som, når det kommer til stykket, nok mest er skrevet i sjov. Og selvom jeg går sygeligt meget op i det, så kan selv de bedste lave fejl – så tag det ikke alt for højtideligt 😉

Men selvom det nærmest er en hobby, så kan jeg lige så godt se i øjnene, at vidst og vist aldrig har været mine venner. But now they are. Og jeg har altid vidst, at det vist snart var på tide at få vist jer det. For hvis man sætter ’vistnok’ ind, er det vist ikke så svært at huske, at man ikke skriver vidst. Og så skal alle lære, at en lærer lærer jer følgende, fordi det faktisk kan forekomme meget brugbart: ”Dem der skriver ’d’ i gjort, de sku’ ha’ sin ende smurt”. Ligeledes må I have lagt mærke til, at jeg ikke har ligget på den lade side mht. blogging, da jeg har været super god til at lægge indlæg op. Og så må jeg sige, at det er legende let at huske, at legene skal leges ordentligt, så de lejende ikke bliver vrede. For hvis han tager hans nøgler, kan han ikke leje ud, så han må i stedet huske at tage sine egne. Og flere synes sikkert, at indlægget ingen mening giver, men da jeg skrev det, syntes jeg, det gav god mening at huske jer på, at jeg ser det som en synd, og at der derfor syndes, når man ikke kan kende forskel på synes, syntes og syndes. Ligeledes er det vigtigt at huske at skrive at i stedet for og i denne sætning. For hvis man ikke skriver korrekt, får man for mange fejl. Og jeg ved, at der er nogen, der ikke kan genkende følgende, mens nogle andre helt sikkert kan. For til folket fra det nordvestjyske (heriblandt hr. kæreste), så har jeg lige hængt jer ud, når jeg siger, at det bestemt ikke hedder hunget, ligesom man i mange tilfælde bruger ordet ’et’ i stedet for ’en’.

Og til sidst vil jeg sige, at dette indlæg er blandt mine yndlings, også selvom det ikke kun læses af ynglinge.

Hav en dejlig weekend!

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man lærer af at være syg