Sunday quotes about life

Tøsetirsdag #2

page2

Midt i sidste uges eksamen fik jeg trods alt alligevel tid til en tøsetur med min kære mor tirsdag aften. Vi havde som følge af salskifte og problemer med siddepladser sidst vi var i biffen fået to styks gratis fribiletter, så sidste tirsdag stod den på tøse-tude film og lækker mad! Jeg var solgt.

Vi startede med et par timers shopping (ja mere skal der ikke til før pengepungen begynder at kunne mærke det) og aftensmad på Karma i Aarhus – super lækre burgere, også selvom min (som I kan se) var en lidt special edition. Hurra for kræsenhed -.-‘ Og som I nok allerede har regnet ud, var vi derefter inde at se “Mig før dig”. Og hvilken film. Hold fast den var god!

Så hvis I er til film som “The notebook” og “En flænge i himlen”, så vil I helt sikkert også ELSKE “Mig før dig” – jeg var i hvert fald solgt. Dog vil jeg råde jer til at huske den vandfaste mascara og en kleenex eller to, hvis I har bare en smule let til til tårer. Og hvis I græd til førstnævnte film, ja, så skal I nok forberede jer på et mindre vandfald.

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about life