Universitetsniveauet sejler ...

Fuck Janteloven: Jeg er stolt!

2016-04-12 23.29.06

Og det må man gerne være engang imellem; stolt af sig selv. Og det er jeg! Hvis I læste mit indlæg i sidste uge, ved I, at jeg var til byrådsmøde og som følge skrev et indlæg, hvor jeg sammenlignede byrådet med en gymnasieklasse – for det var nu engang det, de mindede mig om. Og på opfordring blev det så omskrevet en smule og sendt som læserbrev til Århus Stiftstidende fredag. Mandag var det trykt og allerede dér havde det vakt opsigt i byrådet – ja endda borgmesteren havde læst det – præcis som enhver skribent håber på. Og jeg kan fortælle, at de ikke var heeeelt enige i mine tanker omkring deres gøren og laden: “For hvad forstand har bønder på agurkesalat”.. 😉 Men jeg står nu fast og sætter mig hellere end gerne på tværs en anden gang, hvis det er det, der skal til.

I kan læse læserbrevet her: Stiften

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

2 kommentarer

  • Marianne

    Er rigtig godt læserbrev og det har åbenbart ramt nogle 😉 fortsæt du bare

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Universitetsniveauet sejler ...