Kære overboer vol. 2

Torsdagstip #7: eBay fund

Ja, jeg har opdaget eBay! Eller. Jeg vidste jo godt, hvad det var, men det var ikke et sted, jeg havde prøvet at handle. Men igennem den seneste tid har jeg set massevis af bloggere skrive om det hersens eBay. Så hvorfor ikke. Jeg gav det et kig. Og hold nu op hvor er der mange ting og sager. Til ingen penge!!

Og det er det, jeg vil tippe om i dag!

For sagen er den, at man helst skal holde sig under de 80 kr., hvis man køber uden for Europa. Ellers risikerer man at blive taget i tolden. Og så er det ikke helt så billigt længere. Men så er det jo smart, at man kan indstille den til ikke at vise ting, der koster mere end 80 kr. OG med gratis fragt – helt fra Kina. Så det var det jeg gjorde, og så søgte jeg ellers på alt mellem himmel og jord. Det resulterede så i, at jeg gjorde ret mange indkøb. Lidt shopaholic er man vel.

Men! Pengepungen led ingen nød. Jeg fik alle nedenstående 7 (!) ting for omkring 115 kr. Og det var primært fordi skjortekjolen kostede 70 kr. i sig selv…

udklip

1. Hårsløjfe 2. Skjortekjole 3. Vinskænker 4. Lip gloss 5. Øjenvipper 6. Muffinsforme 7. Strømpebukser

Jeg må dog indrømme, at jeg er lidt spændt på hvordan det ser ud, når det kommer frem. Det er jo ikke altid, man kan regne med billederne. Meeen, så har det jo ikke været så voldsomt dyrt, så mon ikke det går.

Den eneste ulempe er dog, at der går uendelig lang tid, før det når frem, når man bestiller helt fra Kina. Helt op til 1,5 måned! Men set fra den positive side, så kan man nå at glemme, at man har bestilt det, og så er det ligesom at få en gave med posten. Og hvem elsker ikke gaver 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære overboer vol. 2