Nyt i lejligheden

Torsdagstip #2: Til dig med pladsmangel

Sidste torsdag introducerede jeg noget nyt her på bloggen, nemlig torsdagstips. Og denne torsdags tip er til dig med pladsmangel. Her har jeg én løsning: Kasser! Og de behøver slet ikke at være grimme eller rodende. Her hos os har vi, som jeg tidligere har skrevet om, en del pladsmangel – eller alt for mange ting? Det er også en mulighed. Om ikke andet var der brug for kreative løsninger, da vi flyttede ind. Og hvad er mere kreativt end en masse kasser. Praktiske er de i hvert fald!

OG så er de at finde ALLE steder i vores lejlighed. I køkkenet er de placeret oven på køkkenskabene som ekstra opbevaring til alle vores storindkøb, der ikke skal på køl. Her har vi valgt skiftevis hvide og sorte kasser for at få lidt afveksling. Som bonustip kan jeg fortælle, at sorte kasser IKKE er den bedste ide, når man (som de fleste) har hvidt loft. De smitter åbenbart af… Og så tænker jeg også, at hvis man havde valgt ene af hvide kasser, så ville man stort set ikke lægge mærke til, at de var der. Og hvem går egentlig også og kigger opad?

page2

Derfor har vi valgt samme løsning i soveværelset. Her er der endnu højere til loftet og et kæmpe stykke uudnyttet plads OVENPÅ vores klædeskab. Og så kunne man jo vælge enten ikke at udnytte (spild)pladsen eller bare at smide alting derop i ét kæmpe rod – men det er ikke særlig pænt vel? Så kasser det blev. De er godt nok knap så kønne som dem i køkkenet (men det vælger man jo selv!), men de passer lige præcis i højden med to styk ovenpå hinanden. Og så kan vi gemme vinterjakkerne væk deroppe om sommeren, samt alle de andre ting vi ikke lige bruger hver dag.

page1

Og sidst men ikke mindst: pladsen under sengen! De fleste af jer kender nok de famøse gennemsigtige rullekasser? Og hvis ikke kan jeg fortælle at de er intet mindre end geniale. De holder styr på al roden under sengen og under vores almindelige dobbeltseng kan der stå intet mindre end otte(!) styks. Se dét er meget rod, der kan gemmes væk!

2017-02-28-09-12-05

Så. Dagens torsdagstip: Anskaf kasser og udnyt spildpladsen oppe under loftet – det er genialt, hvis man ligesom jeg er lidt af en samler 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i lejligheden