Tomme tanker og farlige emner

Torsdagstip #4: Go pink

Vi bliver alle trætte af vores hår engang imellem (eller tit). Og det samme skete i mit tilfælde. Jeg trængte til forandring – i hvert fald for en stund. Så jeg gjorde noget: Tog en tur i Matas og købte den fineste pink hårfarve (som til info vaskes ud efter nogle vaske – så det er ikke noget man hænger på for evigt).  Og jeg var SÅ klar! Pink spidser helt i stil med hende værten fra X-factor, hvis I følger med der – eller et hav af andre. Det er jo åbenbart blevet mode…

Så jeg tog hjem, læste instrukserne, gik i gang med farvningen og ventede spændt på resultatet. Intet skete! Absolut intet! Så hvis du er den (u)heldige indehaver af leverpostejfarvet hår (eller mørkere), så er det altså sådan det er. Ingen pink spidser. Hvis du til gengæld er super blond, ja så kan du få den smukkeste pink farve!

page1

Meeeen, som sædvanlig fandt jeg jo en vej. For hvor der er vilje er der vej. Og min vilje var der. Jeg ville have pink hår!

Så jeg købte lys farve til ombré hår – ja permanent. Og så blev spidserne ellers farvet. Dét virkede nemlig i den flotte kommunefarve jeg er indehaver af. Så jeg er nu den lykkelige indehaver af lyse spidser. Og det ser faktisk ganske naturligt ud – ja håret altså (og det meget makeupfrie look). Ikke mit meget overdrevne smil 😉

page2

Og så startede jeg ellers forfra på den pink farve. Og resultatet var SÅ fint – ja det synes jeg da i hvert fald selv.

page3

 

Så torsdagens tip: Pift spidserne op med lidt farve – det pynter så fint med lidt farve her i det tidlige forår. Og hvis du ikke er til pink? Ja så er der et hav af andre farver, der helt sikkert også ville pynte.

P.S. Jeg brugte, som I kan se på et af billederne, de nye farver fra L’oréal.

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomme tanker og farlige emner