Giv jordbærkassen nyt liv

Torsdagstip #9: eBay fund

For nogle uger siden skrev jeg, at jeg havde opdaget eBay. Og i et andet indlæg skrev jeg, at jeg vist var blevet en smule afhængig af at handle billige ting. Ups! Men hvis andre skulle ske at lide af denne afhængighed og mangler idéer eller bare er nysgerrige på, hvad jeg har købt, så har jeg igen sammenstrikket et indlæg med nogle af mine indkøb.

Som sidst koster ingen af tingene over 80 kr. For jeg vil jo helst gerne undgå risikoen for at blive taget i tolden. Ja faktisk har ingen af tingene kostet mere end 35 kr. Dette resulterer så i, at nedenstående seks ting tilsammen har kostet lige under 70 kr. Dét er billigt! 

udklip

1. Blomsterfrø 2. Te-holder 3. Lipliner 4. Bluse 5. Trusser 6. Nylonstrømper

 

Lige som sidst venter jeg dog stadig på tingene, selvom der er gået et par uger. Det tager jo tid at fragte det helt fra Kina. Men jeg lover at komme med en update på kvalitet og så videre, når det engang når frem – for det er jo ikke altid, at man kan regne med det. Læbestiften fra sidst var for eksempel ikke helt, hvad jeg havde regnet med…

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv jordbærkassen nyt liv