Sol, is og en aftale med vejrguden...

Torsdagstip #5: Til den shoppeglade

Først kan jeg starte med at fortælle at udsalget på nelly.com er i fuld gang, hvis du er typen der VIRKELIG trænger til nyt, men gerne vil spare lidt penge 😉

Og så vil jeg fortsætte indlægget med at vise de super fine (og lyserøde) ting jeg har bestilt hjem den seneste måned. Se dét er da et tip, der vil noget (ironi kan forekomme hos dem, der afskyr den smukke lyserøde farve). Jeg må dog skuffe med, at det ikke ligefrem er udsalgsvarer, jeg har bestilt. Af en eller anden grund er det nemlig ALTID sådan det ender. Jeg starter med at kigge på udsalgsvarerne, men finder intet. Og så skal jeg da lige tjekke nyhederne ud også og pludselig er ‘indkøbskurven’ fyldt. Men det er jeg nok ikke den eneste, der kan nikke genkendende til… Om ikke andet kommer her et par idéer til forårets garderobe. Og som bonus har jeg hørt, at den lyserøde/rosa farve skulle være meget moderne her til forår og sommer – så shop bare løs!

udklip

1. Blondekjole 2. Kjole i imiteret ruskind 3. Blondejakke 4. Bukser 5. Sandaler

 

P.S. Ingen reklamelinks/affiliate links – bare min forkærlighed for shopping og lyserød…

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, is og en aftale med vejrguden...