Sunday quotes about summer

Giv jordbærkassen nyt liv

page2

Jeg har været kreativ igen. Det er ellers længe siden og ikke noget jeg har haft tid til, mens jeg har været begravet med bacheloropgaven. Men jeg fik lige et ledigt øjeblik og en idé, så det kunne lige så godt udnyttes.

Det kom sig egentlig af, at jeg havde været hjemme hos mine forældre, hvor vi havde fået jordbær. Ja, de havde købt en af de hersens kasser fyldt med jordbær. Og de er nu egentlig ret søde de kasser, så jeg tog den med hjem med en masse kreative idéer i hovedet.

Og så gik jeg ellers i gang med at male og rode i mine gamle bunker med gemt gavepapir. For indrømmet, jeg er sådan en type, der gemmer pænt gavepapir. Og her kan I bare se: Det kom jo til nytte.

Det var dog ikke heeelt nemt at lægge papiret pænt med søm og andre ujævnheder i bunden. Men når man alligevel sætter noget ovenpå, så er der ingen der ser det 😉 Og ellers kan man jo male bunden i stedet. Det vil jeg i hvert fald forsøge næste gang…

page1

– MissConradsen

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about summer