Verden ka' vente

Stem for demokratiet!

2015-11-27 10.45.04

Så er det lige om lidt, at der er folkeafstemning, og vi skal stemme om, hvorvidt vi skal beholde retsforbeholdet, som nej-partierne kæmper for, eller om vi i stedet skal have en tilvalgsordning, som ja-partierne foreslår. Som statskundskaber og kæreste med en politisk aktiv fylder dette en stor del af min hverdag, og jeg ser det nærmest som min pligt, at opfordre jer alle til at huske at stemme den 3. december. Målingerne viser i øjeblikket, at det bliver utroligt tæt, så lige præcis DIN stemme kan være afgørende.

Jeg anbefaler personligt klart et nej til en tilvalgsordning og mere EU – det skal ikke være nogen hemmelighed. Men jeg vil dermed ikke forsøge at få jer til at stemme hverken det ene eller andet, for det er helt og aldeles op til jer selv – ja, og så politikerne, der på hver deres måde forsøger at påvirke i begge retninger. Men formålet med dette indlæg var blot at huske jer på, hvor vigtigt det er at deltage i demokratiet. Hvis ikke for jeres egen skyld, så netop for at vise, hvad det er Danmark består af, og at vi vægter demokratiet og vores ret til at ytre os højt. Det er mig og dig og resten af Danmark, der er med til at opretholde det – og det er der brug for. Så husk at stem den 3. december!

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden ka' vente