Sunday quotes from kids

Verden ka’ vente

706bc318aaabc16eec33bb234418a409fa845571297459b4f8652289271e2aba

Jeg er Rasmus Seebach fan, det må jeg ærligt indrømme. Ikke i så høj grad, at jeg sætter hele albummet på og finder samtlige lyrics på nettet, men jeg nyder hittene i radioen, og når de komme op på listen ’mest spillede’ på min musikpusher Yousee Musik, der jævnligt bliver spillet på mine længere busture. Dermed er det også nærmest umuligt at komme uden om hans seneste hit ’uanset’, der i høj grad er blevet endnu en landeplage. Men med denne er der, som i måske, måske ikke har hørt, også udkommet et album og dermed et væld af nye sange. Selveste titelsangen ”Verden ka’ vente” kunne jeg heller ikke komme uden om, da jeg begav mig ud på endnu en af mine mange busture til og fra Aarhus. Jeg hørte den blot en enkelt gang (den dag) and guess what: Endnu en total ørehænger. Endnu en popsang jeg har gået og nynnet hele weekenden, fordi den simpelthen sætter sig fast. Ikke at den er særlig speciel i forhold til alle de andre og teksten er såmen også ret banal, men som sædvanlig kan man relaterer næsten 100% til den, og de vanlige Seebach rytmer og fængende omkvæd hjælper jo også. Så hvis I endnu ikke har hørt den, så giv den da et lyt – I skal jo ikke snydes for en tredages konstant Seebach summen i hovedet. Og hvem ved, måske den ligefrem er med til at redde denne kedelige og gråfyldte mandag. Så ka’ verden vente lidt …  😉

P.S. Ville hellere end gerne have linket til den, men den er jo umulig at opstøve på youtube. Så mit bedste bud ville være Spotify, hvis I ikke ligesom jeg har Yousee Musik.

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes from kids