Når vindene skifter...

Fit for fight #16 – beyond borders

Nu er det efterhånden ved at være en del tid siden jeg sidst har skrevet et ‘fit for fight’-indlæg. Det betyder dog ikke, at jeg helt har droppet fitnesscenteret, meeeeen jeg har jo nok ‘skåret’ lidt ned. Grundet eksamenslæsning, tidspres og dårlige undskyldninger, i ved…

Ovenstående forhindrede dog ikke min mor og jeg i at tage løbeskoene og en hel bunke træningstøj med på ferien til Tyrkiet, da hotellet havde eget fitnesscenter. Forventningerne var høje og det samme var ambitionerne. Det skulle nok blive godt!

Og det blev da også til hele… 2 gange på fjorten dage. I know, ikke noget at råbe hurra for. Men altså, det var ikke ligefrem en leg i noget nær 40 graders varme – heller ikke selvom airconditionen drønnede derudad. Og selvom jeg normalt har det ultra varmt og ikke lyder som én i sit livs bedste form, ja, så har jeg aldrig oplevet noget lignende. Jeg lød mildest talt som et prustende gammelt æsel med 100 kilo på ryggen … i en Ørken .. med 50 graders varme. Det følte jeg i hvert fald – jeg kan jo ikke selv høre det, når musikken er skruet op på maks. Men damen ved siden af kiggede godt nok en smule. I wonder why. Men det ville jeg nok også gøre, hvis det lød som om personen ved siden af mig var ved at få et hjerteanfald.

Men på trods af det, så føltes det nu godt bagefter. Og det kunne jo være man skulle begynde at gøre bare en smule mere i det derhjemme. Specielt efter disse 14 dage på all inklusive-hotel… Nu må vi se 😉

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vindene skifter...