Sunday quotes from FRIENDS

Fit for fight #15

0a0aaaMFM-graywarriorPontiusPilates

Når vejret er lækkert (som vi var så heldige, at det var for en uges tid siden), og man ikke orker at bruge en masse (unødvendig) tid i fitnesscenteret, ja så laver man da bare træningen mere effektiv på kortere tid. Nu er jeg jo ikke ligefrem ekspert på området, men med en god mængde ‘stram op’-timer, så har jeg da lært et par øvelser eller to. Så min kæreste og jeg drog afsted til fitnesscenteret i den pludselige sommerhede, og jeg tænkte som sagt, at det slet ikke behøvede at tage så lang tid: Hurtigt og effektivt.

Vi skulle starte med et kvarter på løbebåndet og derefter ti minutters spinning – noget vi normalt plejer at bruge minimum 40 minutter på, så allerede der havde vi sparet en del tid – troede jeg. For der var så bare lige det ved det, at der var SÅ varmt i centeret og ikke noget der bare mindede om aircondition, så vi var begge på nippet til et hedeslag, da vi var færdige med det første kvarter på løbebåndet… Så med overlevelsespauser og skift mellem maskinerne endte det jo med at tage næsten den samme tid. Så langt, så (ikke) godt …

Vi drog derefter i kælderen – ned til torturmaskinernes og håndvægtene. Her var planen også, at det skulle gå vældig effektivt for sig. Vi havde fem øvelser, som vi hver skulle lave i 30 sekunder – gange to. Og UDEN pause! Noget jeg efterhånden er blevet vant til på ’stram op’ holdene. Jeg lærte dog hurtigt, at min kære kæreste langt fra var med på vanerne, og allerede halvvejs i første sæt var han ved at gå til… Jeg må dog indrømme, at den pludselige pause mellem de to sæt var rimelig tiltrængt – men det nævner vi ikke for ham 😉

Efter enden på de to sæt og nogle løft med de sædvanlige håndvægte kaldte vi træningen gennemført. Og trods de mange pauser i den noget hårdere træning end vi var vant til (jaja, kald os bare pussies), så lykkedes det nu meget godt på lige under en time. Og så var det lækkert med lidt forandring, og at jeg ikke skulle kæmpe mig igennem den (meget lange) halve time på crosstraineren (som I kan læse om HER). Så det kan vi helt klart godt prøve en anden gang – hvis vi kan holde til det …

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes from FRIENDS