Sunday quotes about women and men

Fit for fight #3

fitness-pictures-cartoon-5

Selvom man ikke skulle tro det, så fik vi faktisk noget ud af den yderst avancerede steptime i sidste uge. Det kunne i hvert fald mærkes i lægmusklerne, da min mor og jeg søndag skulle bestige trapperne op til fitnesscenteret på 2. sal, hvor vi skulle til vores anden ’stram op’-time (I kan læse om den første her). Og det er jo noget med, at det skal gøre ondt, før det gør godt? Men om ikke andet havde vi mandet os op til igen at blive ’strammet op’ søndag morgen.  Og selvom det igen var yderst hårdt at skulle tidligt op en søndag, så lad os bare sige, at det var en helt anden oplevelse end sidste gang. Vi var ikke længere ’de nye’ – eller i hvert fald ikke de nyeste – så vi vidste, hvad vi gik ind til. Næsten da. Men bare det, at vi selv kunne finde stepbænk, vægte og måtter frem og ikke behøvede at gemme os på bagerste række, øgede jo gejsten markant. Så vi var i den grad klar.

Følelsen af at kunne det hele aftog dog hurtigt. Jeg tror simpelthen, vi må havde glemt, hvor helt utroligt hårdt bare opvarmningen var. Og da vi derefter gik i gang med de rigtige øvelser, rystede benene mindst lige så meget som sidst, og armene havde samme reaktion, da vi denne gang også lavede bænkpres og øvelser med elastik. Puhaa… Jeg vil faktisk vove at påstå, at vi meget godt lignede den stakkels dame på billedet – tyngdekraften gjorde i hvert fald sit. Men vi klarede dog timen, og hvilken energisk start på dagen. Det skal der nok komme noget godt ud af. Om ikke andet så et par dage med ømme ben-, arm-, mave- og ballemuskler.

Men selvom denne følelse i sig selv jo er fantastisk (host, host), så er det bedste ved det nye liv som fitnessgænger (ja altså bortset fra den smækre røv man (forhåbentlig) får) alt det træningstøj, man jo nødvendigvis bliver nødt til at købe. Det åbner jo op for helt nye shoppingmuligheder! For alle der før har været i et fitnesscenter ved jo, at man helst skal se så godt ud som muligt, og at det under ingen omstændigheder er accepteret, at man dukker op i et par gamle tights og en t-shirt sponsoreret af farmands vvs-firma (ironi kan forekomme ;-)). Så der skal købes nye toppe, sportsbh’er, tights, ja selv specielle sportsstrømper skal der købes – og helst matchene det hele. Og selvfølgelig ikke kun én af hver – det skal jo også til vask engang imellem. Så ikke nok med at en månedlig betaling til fitnesscenteret skal findes i budgettet, så skal man altså også lige medregne de mange udgifter til alt ’udstyret’. Ups! Så må vi se om økonomien rækker til næste måned også …

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about women and men