En tur til Odense ...

Fit for fight #4

runners_334175

Så har jeg efterhånden været i gang med fitness et par uger (hold op det lyder af lidt!), og nu fik jeg også slæbt kæresten med – eller måske det nok nærmere var omvendt? Når han først kommer ind i en rytme, er han jo ikke til at stoppe og træner helst hver anden dag og oftest efter kl. 20.00 – men det kender vi jo alle *host, som om, host*. Men afsted det gik mod et af de mange centre, der nærmest skyder op på hvert gadehjørne i Aarhus. Der er dog ikke rigtig nogle hold i dette center (som I kan læse her, er den træningsform jeg ’plejer’ at dyrke), så jeg måtte jo ligesom kæresten i gang med maskinerne. Spændende! Løb har dog aldrig været mig, da mine ankler af en eller anden grund simpelthen ikke kan holde til det. Måske de ved, at JEG ikke kan holde til det? I think so. Men anyhow. Det blev i stedet til 30 minutter på croisstraineren. Da min kæreste foreslog det, tænkte jeg, ”jaja, det kan da ikke være så slemt, nu man både bruger arme og ben til at holde sig i gang – det kommer til at gå som en leg!”. Men hvor tog jeg fejl. Det føltes som alt andet end en leg. For hold da op hvor var det hårdt. Jeg troede det som sagt ikke de første 10 minutter og kævlede derfor løs, hvilket jeg kan fortælle ikke ligefrem hjalp. Da vi var halvejs igennem, prustede jeg som en gammel hest, mens jeg uden at overveje, at det var mit snakkeri, der var grunden, stadig kævlede løs. Nu forstår jeg bedre, at min kæreste var så stille …

Men mens jeg står der og traver løs, lader jeg blikket glide rundt på de andre hårdtarbejdende folk i centeret – hvad ellers skal man få de meget lange 30 minutter til at gå med? Og jeg må sige, at der godt nok er mange forskellige typer i sådan et center. Der er jo selvfølgelig de super unge, der gerne vil være fit for fight og se så lækre som muligt ud, men man ser også en del ældre (eller ’rigtigt’ voksne) – oftest i alt for korte (og stramme!) cykelshorts. Derudover er der de ’almindelige’ typer, som jeg selv (hvorfor skille sig ud?), og dem der VIRKELIG går op i deres træning (of course). Men der er også de mere ’specielle’ og nørdede typer, som jeg aldrig havde forestillet mig, ville sætte deres ben i et fitnesscenter. Fordomsfuld? Njaa, I ville have tænkt det samme. Men måske det faktum, at mange mennesker ligesom jeg har som nytårsforsæt, at gøre noget ved deres usunde livsstil, spiller ind i den meget brogede mængde mennesker. Der er i hvert fald ikke kun de sædvanlige pumpere og super slanke bikinifitness atleter, som jeg måske (jeg kan jo ligeså godt indrømme det) havde regnet med. Ja, der er såmænd også kendisser i centeret – eller hvad man kan kalde en tidligere deltager i hele Danmarks underholdningsprogram ’X-Factor’. Pumperne er dog stadig at finde i centeret – de forsvinder jo ikke, bare fordi vi andre beslutter os for at invadere det i januar måned. Jeg har dog lagt mærke til, at dem i Aarhus er en smule anderledes end dem, jeg ser om søndagen i Randers. De er faktisk knap så pumpede og også knap så tatoverede. Det er i det hele taget nogle lidt mere ’afslappede’ typer, der er at finde i Aarhus – i hvert fald på det tidspunkt jeg træner. Så måske det er meget godt, at det er der, jeg bevæger mig uden for holdsalen …

– MissConradsen

Følg mig på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Odense ...