Indlæg nr. 100!

Fit for fight #13

Spongebob-lifting_weightsJeg har fundet midlet mod den super kedelige crosstrainer. Og hvis I ikke har læst om dét, kan I læse det her. Midlet er: TV! Nærmere betegnet ’So fucking special’ og ’Quizzen med Signe Molde’. Det er i hvert fald fantastisk tidsfordriv, når man står og kampsveder på torturmonstrummet, for lige pludselig er der gået 28 minutter ud af den halve time – og så kan man vist godt lige overskue de sidste to. Det virkede i hvert fald for mig. Og apropos at kampsvede, så er der noget jeg virkelig IKKE forstår. For efter jeg havde kæmpet en halv time på crosstraineren og som sædvanligt skulle vente ti minutter på, at min kæreste blev færdig med hans konditionstræning, så tog jeg da lige ti minutters cykling – eller spinning om I vil. Og her er det, at jeg lægger mærke til nedenstående, der står på de fleste maskiner:

11234

Og her kan jeg simpelthen ikke lade være med at tænke: Er det meningen, at jeg slet ikke skal gå i gang med at træne!? Jeg mener, for det første føler jeg stor smerte; mine ben føles i hvert fald som om, at de er ved at kollapse. Afkræftet er bestemt også en følelse, jeg kan nikke genkendende til efter en halv times træning og forpustet er i særdeleshed også noget, jeg kan skrive under på at være. Sååå… Skal jeg bare hoppe af maskinen inden jeg overhovedet kommer i gang? Men det bliver vel (forhåbentlig) bedre…

Det samme håber jeg på mht. mine stakkels arme. For jeg talte jo om, at det måske var på tide, at øge vægten, når jeg tog løft for armene (den dumme ide kan læses om her). Og øge vægten gjorde jeg. Faktisk bare med et par kilo, men jeg kan fortælle, at det bestemt også var mere end rigeligt! Nu er det jo ikke alle, der har set mine arme, men jeg kan fortælle, at der ikke så meget som er antydningen af muskler og at de nok mest af alt kan sammenlignes med spaghetti. Så når man pludselig sætter to ekstra kilo på, ja så kan det i den grad også mærkes. Især dagene efter. Om jeg fortryder? En smule. Det forhindrede mig dog (desværre) ikke i at gøre det samme igen et par dage efter…

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr. 100!