Sunday quotes about love

Når vindene skifter…

… Ja det må man da i den grad sige, at de har. Efter at have underskrevet lejekontrakten på den der mini-lejlighed (som I kan læse om her), som åbenbart var det eneste, der (umiddelbart) var muligt at skaffe med en frist på tre måneder i en by, hvor boligsøgende er hyppigere end bumser på en femtenårig, så er der faktisk begyndt at ske en hel del på den front. Ja, hvorfor ikke? Nu havde vi jo underskrevet og bundet os i minimum tre måneder – hvis man ser bort fra de 14-dages fortrydelsesret, vi faktisk har.

Allerede nogle dage efter fik vi bud om at kunne komme og se en lille treværelses beliggende på intet ringere end Trøjborg – intet bedre! På trods af den underskrevne lejekontrakt skulle den da helt klart ses, for det var jo ikke ligefrem drømmelejligheden vi havde fået – og vi havde jo de dersens 14 dage at fortryde i. Så det gjorde vi – eller min kæreste gjorde. Det er jo ikke helt let, når man selv er ‘strandet’ tusinder af kilometer derfra på en feriedestination.

Lejligheden var lille, men super fin og hyggelig og langt bedre end skotøjsæsken vi ellers skulle flytte ind i – ja sådan så det i hvert fald ud på billederne, jeg fik tilsendt. Så vi skrev straks tilbage, men som vindene indtil nu har blæst, ja, så var den allerede et par timer efter udlejet til anden side. Suk!

Men, men, men… To dage før fortrydelsesfristen udløb fik vi endnu en besked fra en ejendomsadministration. De havde en to-værelses lejlighed på Frederiksberg ledig, som de gerne ville vise til os og to andre hold. Yikes! Det havde vi prøvet før og det havde bestemt ikke været til vores fordel. Men for at gøre en lang historie bare en smule kort, ja, så er vi nu de lykkelige lejere af intet mindre end en helt fantastisk to-værelses på Frederiksberg med store regulære rum, stuklofter og et kæmpe klædeskab. Ja jeg klager da bestemt ikke! Selvom vi nu må udholde fjorten dage hos mine forældre i slutningen af august inden vi kan overtage den. Men mon ikke vi overlever? …

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about love