Sunday quotes about the wind

Frygt, ferie og … føde?

page3

Så har jeg været hjemme fra ferie i en uges tid og efterhånden vænnet mit til det danske sommervejr, som man må sige er vældig.. uforudsigeligt. Sol, varme og masser af regn – men det ved I jo. Hvad I til gengæld (måske) ikke ved er, at jeg har været 14 dage i Tyrkiet, ja TYRKIET! (okay, hvis I læste mit ‘fit for fight’ indlæg den anden dag, fik I måske et lille hint om det). Og det har været en super dejlig ferie – også selvom jeg skulle undvære hr. kæreste i hele FJORTEN DAGE!

Inden jeg tog afsted, når folk spurgte, hvor jeg skulle på ferie, og jeg glad svarede ‘Tyrkiet’, blev jeg hver gang – uden undtagelse(!) – mødt af et “jamen tør du godt det!?”. Og mit svar: “Ja gu gør jeg da så”. Ja, der har været uroligheder, og ja, der er blevet advaret mod at tage på ferie i det dejlige land (som jeg med hele 12 besøg godt kan slå fast, at det er). Men når alt kommer til stykket, så er det jo i færreste tilfælde at konflikter som dem, der foregår i Tyrkiet går ud over turisterne. Det ville jo være at skyde sig selv i foden. Og vi mærkede da absolut heller intet til det militære kup, der blev forsøgt på, mens vi var afsted. Så ingen grund til bekymring der.

Til gengæld havde vi 14 dage på et lækkert lækkert hotel (helt klart anbefalelsesværdigt) i byen Fethiye, hvor tiden primært gik med vores yndlingsbeskæftigelse: Solbadning, spisning, læsning – og mere spisning. Det er vel det man primært laver, når man er på all inclusive? Det kunne dog også ses på badevægten, da vi kom hjem, ups, Men det er jo hvad der hører med – så må jeg jo bare give den en ekstra skalle i fitness og når jeg skal til at pakke ned og bære tunge flyttekasser. Og så må vi se om ikke min kæreste og jeg snupper en lille tur sydpå i sutningen af august, når han alligevel står uden tag over hovedet. Og indtil videre, ja så har jeg som sædvanligt kreeret et par ‘collager’ fra denne ferie…

page2

page5

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about the wind