Jeg har sommerferie!..

Vi rocker Thy!

2016-06-25 17.14.55

Ja jeg har jo prøvet noget nyt i år: Thy Rock!

Ahva, er der nok nogle der tænker. Det lyder som et eller andet bondejysk noget ude på Lars Tyndskids marker. Det var i hvert fald, hvad jeg tænkte, første gang jeg hørte om det. Og det er sådan set også lige præcis hvad det er! Men det er også to dage med fed musik, masser af øl (eller mokai for mit vedkommende – man er vel fra Randers), masser af mennesker og gode venner og alt hvad der ellers hører til en ‘festival’ – heriblandt et par ødelagte sko, som da selvfølgelig kunne lappes med en ordentlig omgang gaffa. That’s my luck! Men så blev de jo også (næsten) vandtætte…

Sådan et par dage skal faktisk slet ikke undervurderes. Ja jeg var da så heldig at både Rasmus Seebach, Christopher, Danser med Drenge(!) OG Nik & Jay spillede – så er det lige før det ikke bliver bedre. Det skulle da lige være de utallige pizzaslice jeg fik fortærret på de to dage. Godt var det i hvert fald – også selvom det sluttede med et mindre (læs: dagslangt) regnskyl… Men så er det godt at svigermor er praktisk anlagt, for vi havde da selvfølgelig regnslag i tasken. Så kønne var vi – som I kan se 😉

 

1

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sommerferie!..