Sunday quotes i GIF form.

Så meget for de principper…

x101l

Jeg er faldet i fælden. Eller, det gjorde jeg faktisk allerede for en uge eller to siden. Men nu har det virkelig taget om sig. Jeg havde ellers indtil da haft nogle meget markante princippet om IKKE at tage julen på forskud. Den hører til i december og hverken september, oktober ELLER november. Ja sidste år skrev jeg endda dette indlæg om præcis dette princip. Men det var før jeg fik ideen om et julefad. Derefter tog det ene det andet, og nu har jeg her i november måned allerede formået at købe selve fadet, jeg skal bruge, som skal stå i vores store vindue i stuen. Ja jeg har faktisk også købt et fad, der skal dekoreres til spisebordet. Og har planer om at købe et til advents”kransen”. Der kommer MANGE dekorationer i år!

Det andet fad, som langt fra var planlagt, startede med en gåtur en sen aften, hvor vi kom forbi en lille genbrugsbuitik, hvor jeg så de sødeste små rensdyr. Tre styk, som jeg selvfølgelig bare måtte eje. Så dagen efter klokken 10, da de åbnede, stod vi udenfor. Og igen nogle dage efter for at købe fadet, der også prydede vinduesudstillingen… Og så lige én gang til nogle dage efter dette. Hvad der så mere skete var, at min mor tog mig med i Plantorama. Og hvis I endnu ikke har været der op til jul (eller i månederne op til), så kan jeg fortælle, at de om nogle formår at forlænge julen. De starter allerede i september med ders KÆMPE juleafdeling, som jeg da også må indrøme er super hyggelig.

Men en lang historie kort, så er jeg nu gået en smule juleamok og har glemt alt om mine principper. Ja det vidner vindueskarmen i køkkenet i hvert fald om. Her er alle tingene nemlig opbevaret indtil hr. kæreste giver lov til juleoppyntning. Hvilket vil sige 1. deccember! Men indtil da kan jeg nyde de fine lyserøde julekugler (ja I læste rigtig, lyserøde!), de mindst lige så fine sølvkugler, gyldne kugler, røde kugler, glimmerkugler og koglekugler.. Ja kugler kommer vi i hvert fald ikke til at mangle. Måske vi skal lede efter et gulv til loft juletræ? Jeg er dog desværre ikke sikker på at hr. kæreste kan overtales til dette… Derudover er der de tre søde rensdyr, to glimer rensdyr, en lille lanterne, to fade, fire sm juletræer, lidt juledekorationspynt og selvfølgelig lys. Klar til det bliver december.. Og nåårh ja, den store kasse i klælderen og den under sengen skal selvfølgelig også findes frem!

Og jeg ved nu ikke om jeg kan vente helt til den 1. Måske mr. ‘julen er kun i december’ kan overtales til at begynde den 27. – det er jo trods alt første advent .. Så meget for de principper! Men jeg kan vel ikke være den eneste, der er blevet grebet af den alt for tidlige stemning?

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

3 kommentarer

 • Inge ingelise1534@hotmail.dk

  JO Du kan prøve lidt af gangen ,så går det nok.Man kan som regel forhandle med Jakob .Men prisen ?? HA ha. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Lise

  Hej du er hudløs ærlig dejlig. Ja man kan have en standpunkt til man tager en anden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissConradsen

   Nemlig, så jeg håber bare at Jakobs standpunkt også ændre sig, så jeg ikke skal vente til den 1. med at pynte op! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes i GIF form.