Planteforældre

Så begynder julen!

Så blev det 1. december og endelig den dag, hvor julepynten (ifølge min kæreste) må findes frem og hænges op. Og hvor har jeg dog ventet på dette! For som jeg skrev i dette indlæg, så har julestemningen virkelig grebet mig i år. Om det er fordi det er min helt egen lejlighed jeg skal pynte op i i år og ikke blot mine forældres hus kan meget vel være. Men spændende bliver det i hvert fald!

Julepynten er så småt hentet op fra kælderen og fundet frem fra under sengen, men færdige er vi ikke helt endnu med strabadserne – det tager jo sin tid at få placeret de mange nisser, der fylder de to store kasser, og noget nær 50 julekugler rundt om i lejligheden. Og så skal de mange dekorationer jo også laves…

Én ting er dog på plads: Adventsdekorationen. Min kæreste har fået en forkærlighed for de hersens adventsnisselys, så hvor lidt kønne de end er, så var det dem, der skulle laves dekoration af. Så det måtte jeg jo få det bedste ud af. Og resultatet? Det blev faktisk ganske fint, hvis jeg selv skal sige det. Vi havde været i skoven efter mos og kogler til dekorationen (i øvrigt på den eneste solskinsdag længe, så det var lækkert), og så faldt jeg på nogle af de mange ture i genbrugsforretninger over den sødeste lille svamp og ditto æble, som ville passe perfekt til det, jeg havde i tankerne. Og I skal selvfølgelig ikke snydes for resultatet. Så hvis I endnu ikke har fået lavet jeres adventsdekoration eller mangler lidt inspiration til næste år, så kommer her lidt billeder:

2016-11-26-14-17-49

2016-11-26-14-14-50

2016-11-26-14-14-28

2016-11-26-14-15-49

P.S. I kan iøvrigt se hvordan en af adventsdekorationerne så ud derhjemme sidste år lige her.

 

– MissConradsen

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planteforældre