Vi rocker Thy!

Ferieglædens kedsomhed – eller?

2015-06-18 13.20.1211

Ja, selvom det er dejligt at have ferie og slappe af, så kan det godt nok også hurtigt blive FOR meget slappen af. Jeg er et af de typer mennesker, der keder sig alt, alt for hurtigt. Der skal ske noget – og helst hele tiden! Og det ved vi alle kan være ret svært.

Jojo, jeg skal da arbejde engang imellem og jeg kan da også sagtens bruge tiden på at skrive en masse indlæg til bloggen, men det kan jeg jo ikke gøre hele tiden. Ligeledes ER der altså grænser for, HVOR mange timer om dagen, jeg kan bruge på at se Netflixserier med hr. kæreste – specielt når der ikke er flere sæsoner tilbage af yndlingsserien. Jeg mener: Hvad skal tiden SÅ bruges på!?

Boligjagten tænker I måske? Og ja, det bruges tiden bestemt også på. Men det faktum at den ikke har gået særlig godt, gør ikke ligefrem det hele bedre. På dette punkt fortsætter rutsjebaneturen nemlig. Vi blev indbudt til en fremvisning og var i den syvende himmel – det samme var de tyve andre, der dukkede op desværre også. Og med vores held, ja, så var det (helt uforståeligt!) ikke os de valgte. Og så gik humøret stærkt ned ad bakke igen. Men heldigvis er der nok lys forude – det håber jeg i hvert fald af hele mit hjerte.

Og ellers hjælper 14 dages ferie sydpå nok på både at glemme boligjagten og kedsomheden… I hvert fald kedsomheden. Lejlighedstankerne forsvinder nok ikke før lejekontrakten er skrevet under. LAD DET BLIVE SNART! Når selv min kæreste begynder at blive pessimistisk, ja så er det slemt !

 

http-%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F06%2FBrave1

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi rocker Thy!