Så kom dagen...

Postkort fra Tyrkiet

Page1

Vi (ja min kæreste og jeg) har nu været hjemme i godt en uge og savner allerede varmen – ja jeg gør i hvert fald. Som sædvanlig var det også det tiden blev brugt mest på under de varme himmelstrøg: Solbadning! For hr. kærestes vedkommende nok mest badningen. Ja og så selvfølgelig lange gåture frem og tilbage for at finde de bedste restauranter til alle dagens måltider – det er jo også en oplevelse i sig selv.. Og heldigvis ganske billigt. Gid det var så vel herhjemme også!

Meeeen udover solbadning og indtagelse af mad blev der nu også tid til en del shopping – som man kender mig bedst – og jeg fik da også (as usual) købt en del. Hvad mere undrende var, at det gjorde hr. kæreste også. Ja vi kender jo alle typen, der tager på marked kun for sin shoppingglade kærestes skyld og selv ikke skal have noget.. Men ender med at komme hjem med flest poser og nye ejendele. Og det var lige præcis sådan det gik. Men hvad kan man også stille op, når de tilbyder skjorter til langt under 100kr, t-shirts til en flad 20’er og de nyeste og mest smarte solbriller til kun 60kr – ja jeg ville også være hoppet på den 🙂

Vi fik dog også shoppet lidt fælles, for hvem skulle have troet at farverige glas, vinoplukkere og skærebrætter var billige og ganske fine i Tyrkiet! Vi erhvervede os da i hvert fald lidt af det hele – til den halve pris. Så nu er vi sådan set ved at være klar til at flytte … NU!!

Og jeg er hermed tilbage på bloggen!

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom dagen...