Utryghed i nattelivet

Byen vi elsker at hade

2015-10-30 11.58.46

Jeg taler selvfølgelig om Randers. Og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg bor i Randers (eller lige uden for, men det er det samme, har jeg hørt?). Om jeg er stolt af det? Det kan man vist ikke ligefrem sige. Rygterne går jo og let’s face it; disse er ikke ligefrem positive. Og så er det jo, at man begynder at spørge sig selv: Passer disse rygter?

Lige på dét spørgsmål må jeg nok krybe til korset. Og ellers kan I måske selv bedømme på listen herunder:

  1. Randerschampagnen: Den åh så omtalte Mokaï. Og det er sandt, at ølforbruget i Randers langt fra nærmer sig det, jeg til daglig (eller sociale lejligheder) oplever på Universitetet i Aarhus. Til gengæld ryger der en del flere Mokaï’er ned i Randers Downtown. Jeg kan dog af erfaring (ikke fra mig selv, neeej da) bekræfte, at også Technobajerne (Breezere) ryger ned i stride strømme. Så rygtet er i den grad bekræftet.
  1. Som arbejdende på en restaurant kan jeg ligeledes bekræfte, at Pepsi Max også er en sand vinder, når der holdes pause fra Mokaï’erne. Og helst i literspande. Og allerhelst når man kommer lige fra træning, hvilket fører mig til næste punkt…
  1. Drengene er enten ultra splejsede i tanktops (I ved, typen der tror, at han er mega tough, men som selv jeg kan klare med en lillefinger) eller så pumpede, at de knap kan komme ind af døren. Selvfølgelig er der undtagelser, men den rigtige ’Randers dreng’ lever bestemt op til førnævnte. Og så er de jo selvfølgelig iklædt sweatpants og Randershittet nummer 1 …
  1. Shoxsko! De er et hit, bestemt! Om det er mere end alle andre steder? Det synes i høj grad sådan. Og hvorfor så det? Jeg har absolut ingen anelse, for kønne er de i hvert fald ikke. Men rygterne lever de da i høj grad op til.
  1. Ligesom med Shox går rygterne om, at vi i Randers alle er så solariebrune, at det halve (ja kvarte) kunne være nok. Jeg må sige, at der var engang, hvor man skulle tro, at solen skinnede 24/7 i Randers, eller at de fleste lige havde været 14 dage sydpå – ja hvis man så bort fra den tydeligt kunstige farve. Tiderne har dog skiftet, og mange er heldigvis blevet klogere. Jeg møder dog stadig folk midt om vinteren, der ligner, at de i den grad trænger til et bad …
  1. Knallerten er tunet, og bilen er en BMW med skørter, mørke ruder og hele pivtøjet, der skal til for at gøre det til en rigtig Brian bil. Dertil isættes et sæt mega højtalere, og så skrues der ellers så højt op for bassen, at man skulle tro, at der var jordskælv. Behøver jeg sige mere end, at der er del, der ikke kan lyve sig fra denne beskrivelse.
  1. Pigerne er så kunstige, at se på, at jeg faktisk kommer i tvivl om, hvorvidt jeg stadig befinder mig i 9. klasse, hvor det var det helt store hit at være så poppet som muligt. Dette er dog i mange tilfælde ikke rigtigt. En hel del ligner faktisk ganske almindelige (og naturlige) piger – i hvert fald til hverdag. Når byturen kalder er det en helt anden snak.

Og så findes der sikkert masser af andre rygter om sproget, tøjet, kulturen og hvad man ellers kan finde på, men det gemmer vi til en anden god gang.

Og for en god ordens skyld må jeg hellere huske at sige, at ironi kan forekomme – bare lige hvis nogen skulle være i tvivl. Man kommer længst med humor 😉

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utryghed i nattelivet