FOMO: Fear of missing out?

En tur til Odense …

page3

Så fik jeg langt om længe taget mig sammen til at besøge en af mine rigtig gode veninder, der efter gymnasiet først valgte at flytte til Spanien i et år og derefter Odense. Odense er da en del tættere på, men når man selv bor i Randers (jaja, det kan jeg vel ikke løbe fra), så er det stadig alt alt for langt væk.

Men nu skulle det være. Hun har længe spurgt, om ikke snart jeg kom og besøgte hende, men undskyldningerne var mange, og jeg følte aldrig, at jeg havde hverken penge eller tid. Men nu da eksamenerne er overstået (oh yea!), og vi først starter på UNI igen om en lille uge, er det i hvert fald ikke tid, jeg mangler. Og så har DSB været så smarte, at lave orangebilletter til hele Danmark for kun kr. 99,-, så de dyre togpriser kunne heller ikke bruges som undskyldning. Så afsted jeg kom mandag aften. En togtur på 2 timer og 20 minutter og massere af bloggen senere, og så var jeg fremme. Og så har den ellers stået på venindehygge med rundvisning i hendes lejlighed – eller hvad man kan kalde det, at dreje en omgang om sig selv – lækker mad og så selvfølgelig SHOPPING! Og lad os bare sige, at der bestemt IKKE er særlig mange penge tilbage på kontoen længere. Men jeg er til gengæld blevet en masse tøj og en foodbaby rigere, og hyggeligt var det. Og det samme er Odense by. Mange af husene er små og i gammel stil, og mange steder ligger der stadig brosten på vejene – lidt i samme stil som Randers, men helt modsat de mange lejlighedskomplekser og nybyggerier man ser i Aarhus. Ja hvis altså man ser bort fra Den Gamle By 😉 Men nu har det jo også været oppe at vende, at det måske (eller måske ikke) er Europas skønneste by?

Og så gik turen ellers tilbage til Randers igen tirsdag aften. Og endnu en gang blev togturen brugt på massere af skriveri – hvad ellers?

MissConradsen

Følg mig gerne på Facebook: HER

2 kommentarer

 • Simone

  Hvor spiste i henne? De burgere ser virkelig gode ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissConradsen

   Den hed vist ‘The Burger’. Og de var virkelig lækre – og det samme var kartoflerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOMO: Fear of missing out?