Sunday quotes about religion

Mærkelige ting jeg har gemt…

page1Ja, når man rydder op i sit barndomshjem, som jeg jo gør for tiden, så finder man indimellem nogle meget mærkelige ting. Faktisk så mange at der kan laves en hel liste over dem. Så det skal I selvfølgelig ikke snydes for. Desuden er jeg sikker på, at I vil kunne nikke genkendende til bare et par stykker af tingene, eller at I selv kunne lave en liste med mindst lige så mange underlige ting. For eksempel har jeg erfaret, at min kæreste har gemt en hel kasse fyldt med… Hatte!

Men for at starte med mig selv: Mærkelige ting jeg har gemt…

 • Mini elastikker fra da jeg havde togskinner på – det kunne jo være de kunne bruges til håret?
 • Drinkspynt fra diverse ferier i udlandet – dem får jeg jo brug for, når jeg holder fest og laver drinks… Hvilket jo sker hele tiden! Eller, nok nærmere én gang om året.
 • En mini-indkøbsvogn. Den er jo mega nuttet!
 • Mine elskede leopardgummistøvler, der er så brugte og gamle, at de er begyndt at mørne – de har dog ladet livet nu til fordel for nogle splinternye lyserøde.
 • I forlængelse af ovenstående er der også blevet gemt et par gennemslidte ‘fest’-stiletter. Det kunne jo være, man fik brug for dem igen, igen, når brostenene skulle betrædes i ‘Storegade’ (bargaden i Randers).
 • En hårlok fra da det lange prinsessehår røg – klamt, I know.
 • Mælketænder, hvilket faktisk lyder en smule seriemorder-agtigt. Men jeg har hørt det er ganske normalt …
 • En pose… med poser!
 • Gamle blade, magasiner og lignende – til at klippe i (de er så røget ud nu – hele tre poser).
 • En samling af mærker. Ikke klistermærker, butiksmærker, frimærker, eller hvad man ellers kan tænke på af samlermærker. Nej, mærker fra nyt tøj! De ryger sig nok også en tur…
 • Gamle biografbiletter – for det er jo VILDT SJOVT at vide, hvad jeg så i biografen for fire år siden… Eller ikke!
 • Regninger fra diverse ture på restauranter. Ja, seriøst. Her kan jeg så fortælle, at især én restaurant dominerer ret voldsomt… Og at blækket forsvinder med årene, så det egentlig bare er bonpapir, jeg har gemt.

 

Og så er der sikkert mange andre ting, som jeg endnu ikke har fundet… Det kommer til at tage laaaang tid at få pakket ned.

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about religion